Nieuws

Gaswinning, uw mening TELT!

De discussie rondom de gaswinning en de mening van het College van B&W en de gemeenteraad, leverde een duidelijk beeld op. Wij zijn unaniem in de afwijzing van dit gasbeleid van de regering en minister Kamp in het bijzonder. Ook u kunt uw mening geven over deze gaswinning.

Op de website van de gemeente Assen staat een uitgebreide zienswijze en een verkorte versie. Download deze en onderteken hem en stuur hem op. De link staat hiernaast.

OOK UW MENING TELT!!

Lees verder

Iceworld Assen Deel 1 en 2

Op 1 juni was de finale datum voor de discussie over Iceworld en de miljoenen investeringen van de gemeente Assen.

GroenLinks vindt het plan prachtig, maar dan zonder de extra middelen vanuit de overheid. Onderstaand ook onze 2de bijdrage. Het zal u niet verwonderen, wij hebben tegen gestemd.

18 mei 2017 was de eerste discussie over Iceworld in Assen. Nou ja, discussie, was meer een ophemeling van college en plan, dan een discussie over de vele miljoenen die Assen hiervoor beschikbaar wil gaan stellen. Hier en daar een kritische noot, met name naar de rol van de gedeputeerde, GS en provinciale Staten. Onderstaand de toch redelijk kritische bijdrage van Hans Marskamp namens GroenLinks Assen.

Maar wij stonden daar alleen in.

Lees verder

Ijkmoment DNK

Het ijkmoment van de DNK was in mei 2017! Onderstaand de bijdrage van GroenLinks.

 

Lees verder

Schriftelijke vragen Nieuwe Brug in Marsdijk

De GroenLinks fractie heeft vernomen dat er een nieuwe brug komt voor de bestaande brug bij Marsdijk over het Havenkanaal.

Het ontwerp daarvan roept vragen bij ons en een (aantal) gebruikers op. Daarom de onderstaande vraag aan het College van B&W.

 

Lees verder

Pagina's