“ GroenLinks staat voor mensen! ”

Als raadslid wil ik mij sterk maken voor alle inwoners van Assen. Op het gebied van het Sociale domein, maar ook voor werkgelegenheid, opleidingen voor jongeren, maar ook werk voor deze jongeren. Waar nodig, de helpende hand bieden in praktische zaken.

Laura Punt

geboren in Amsterdam, maar al 24 jaar woonachtig in Assen.

De afgelopen 12 jaar heb ik mij ingezet voor Assen wat wij binnen GroenLinks als heel belangrijk vinden om het leven in Assen voor alle inwoners mooi te maken.

Deze periode is mijn laatste als raadslid, maar de volgende generatie staat gelukkig al in de startblokken klaar.

Wij zijn nu gegroeid naar 4 zetels en zitten in College van B&W. De steunfractie heeft een aantal "aanstormende" talenten. Lijkt het u leuk om ook in de fractie mee te denken over het beleid van Assen, geef dit dan door.

GroenLinks bouwt aan een betrokken samenleving waarin iedereen erop vooruit gaat. Te veel mensen krijgen op dit moment niet de waardering die ze verdienen. De onzekerheid waar veel mensen nu in leven, pakken we daarom aan. Heel veel gaat heel goed in Assen, maar lang niet alles. Daarom is het tijd voor verandering: voor iedereen een fijne woning, betaalbare zorg, een goed inkomen en een schone leefomgeving. Dat is GroenLinks