Milka ging naar school op basisschool de Lichtbaak en voortgezet onderwijs volgde ze bij Vincent van Gogh (Lariks). Ook heeft ze gedanst bij dansschool Jan Postema. Milka is directrice van Stichting Lemat en adviseur op het gebied van inclusie, integratie en internationale samenwerking.

Samen met vrijwilligers hebben we een schoonmaakactie gehouden in de wijken Assen-oost en Assen-Centrum. Er is veel zwerfvuil geraapt. Het eindresultaat was volle vuilniszakken met blikjes, plastic en sigarettenpeuken. Het viel op dat veel vuilnisbakken in het centrum overvol zaten, dit hebben we gemeld bij de gemeente Assen.

Actievoeren in corona tijd ziet er anders uit als we gewend zijn. Normaal gaan we langs de deuren om te vragen wat de inwoners van Assen bezighoudt. Nu kan dat niet in verband met de Coronamaatregelen. Om toch iets nuttigs te doen en mensen de gelegenheid te geven het gesprek met ons aan te gaan hebben we deze actie opgezet. 

Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet, en ook onze dank aan de gemeente Assen waarvan we de benodigde materialen hebben geleend.